19 tankar på “209: Nyskördad (239/366)

    • Det känns så lyxigt att veta hur de är odlade och dessutom väldigt gott. 🙂 Mina slanggurkor har dött av kylan som kom alldeles tvärt, men frilandsgurkorna kommer några till. Hoppas dina tomater hinner, annars är det ett tips att ta in dem och lägga på fönsterbrädan och låta dem mogna. Det funkar! 🙂

      Gilla

    • Tack, det är verkligen vardaslyx att få äta från sin egen odling. EU skulle nog tycka att min gurka borde vara kompost, men så behöver de ju inte bry sig i mitt växthus, där bestämmer jag själv. 😀

      Gilla

      • Jag vet inte om du läser detta Lotta, men jag har varit in på din blogg idag och kommenterat och mina kommentarer syns inte. 😦 Bilderna är i alla fall väldigt vackra och jag bara älskar bilderna från fjällvandringen. Tyvärr var det 12 år sen vi fjällvandrade, men nu är barnen så stora att de kan följa med så nu finns det inga ursäkter. Nästa år… 😉

        Gilla

  1. Inget är så gott som egen skörd, tomater och gurka ur eget växthus är såå gott, vi brukar dela den första tomaten broderligt så alla får en smakbit. Finfin bild!

    Gilla

    • Tack snälla! Här är det likadant, väldigt noga med att dela de första, sen är det ”fört till kvarn”. Det är verkligen lyxigt och det går mååånga gånger fler tomater och gurkor än om vi bara handlar dem i affären. Solvarma är bättre! 🙂

      Gilla

Lämna en kommentar