Det känns så lyxigt att veta hur de är odlade och dessutom väldigt gott. 🙂 Mina slanggurkor har dött av kylan som kom alldeles tvärt, men frilandsgurkorna kommer några till. Hoppas dina tomater hinner, annars är det ett tips att ta in dem och lägga på fönsterbrädan och låta dem mogna. Det funkar! 🙂
Tack, det är verkligen vardaslyx att få äta från sin egen odling. EU skulle nog tycka att min gurka borde vara kompost, men så behöver de ju inte bry sig i mitt växthus, där bestämmer jag själv. 😀
Jag vet inte om du läser detta Lotta, men jag har varit in på din blogg idag och kommenterat och mina kommentarer syns inte. 😦 Bilderna är i alla fall väldigt vackra och jag bara älskar bilderna från fjällvandringen. Tyvärr var det 12 år sen vi fjällvandrade, men nu är barnen så stora att de kan följa med så nu finns det inga ursäkter. Nästa år… 😉
Inget är så gott som egen skörd, tomater och gurka ur eget växthus är såå gott, vi brukar dela den första tomaten broderligt så alla får en smakbit. Finfin bild!
Tack snälla! Här är det likadant, väldigt noga med att dela de första, sen är det ”fört till kvarn”. Det är verkligen lyxigt och det går mååånga gånger fler tomater och gurkor än om vi bara handlar dem i affären. Solvarma är bättre! 🙂
Så härligt med egen skörd! Ser så gott ut! Väntar fortfarande på att våra tomater ska mogna.
GillaGilla
Det känns så lyxigt att veta hur de är odlade och dessutom väldigt gott. 🙂 Mina slanggurkor har dött av kylan som kom alldeles tvärt, men frilandsgurkorna kommer några till. Hoppas dina tomater hinner, annars är det ett tips att ta in dem och lägga på fönsterbrädan och låta dem mogna. Det funkar! 🙂
GillaGilla
Vilka härliga färger du fått tomaterna och paprikan! De ser väldigt goda ut, och är säkert det också 🙂
GillaGilla
Tack, de är väldigt goda. Bäst är de förstås när de hänger kvar och är alldeles solvarma. 🙂
GillaGilla
Åhh.. vad gott med egna odlade grönsaker och gurkor behöver ju inte vara raka 😀
GillaGilla
Det är sååå gott och du har helt rätt, krokiga gurkor är ju också gurkor. 😉
GillaGilla
Så lyxigt med egenskördade grönsaker! Att gurkan böjt sig gör det ju ännu mer lyxigt, då syns det verkligen att den är hemodlad 🙂
GillaGilla
Det känns lyxigt och är gott och du har verkligen rätt sätt att se på saken. 😀
GillaGillad av 1 person
Inga gurkor som skulle godkännas av EU men säkert mycket godare än ”köpegurka”. Grattis till så fin skörd och det finns inget godare än eget odlat:=)
GillaGilla
Tack, det är verkligen vardaslyx att få äta från sin egen odling. EU skulle nog tycka att min gurka borde vara kompost, men så behöver de ju inte bry sig i mitt växthus, där bestämmer jag själv. 😀
GillaGilla
Härligt med egenodlat, smakar allra bäst! Vackra färger i bilden!
GillaGilla
Tack Lotta! Jag äter tomater så det nästan sprutar ur öronen just nu för att hinna hålla efter, men jag klagar inte. 😉
GillaGillad av 1 person
Jag vet inte om du läser detta Lotta, men jag har varit in på din blogg idag och kommenterat och mina kommentarer syns inte. 😦 Bilderna är i alla fall väldigt vackra och jag bara älskar bilderna från fjällvandringen. Tyvärr var det 12 år sen vi fjällvandrade, men nu är barnen så stora att de kan följa med så nu finns det inga ursäkter. Nästa år… 😉
GillaGilla
Ser smaskens ut!
GillaGilla
Tack, det är det! 🙂
GillaGilla
Så gott! Jag avundas dig som har växthus, visst var det du som hade det där vackra egenbyggda av gamla fönster?
GillaGilla
Det är smultert! Ja, jag tycker det blev fint och det är byggt av gamla fönster. Det är verkligen lyxigt att ha sina egna grönsaker. 🙂
GillaGilla
Inget är så gott som egen skörd, tomater och gurka ur eget växthus är såå gott, vi brukar dela den första tomaten broderligt så alla får en smakbit. Finfin bild!
GillaGilla
Tack snälla! Här är det likadant, väldigt noga med att dela de första, sen är det ”fört till kvarn”. Det är verkligen lyxigt och det går mååånga gånger fler tomater och gurkor än om vi bara handlar dem i affären. Solvarma är bättre! 🙂
GillaGilla