361: Äppelblom (165/366)

Jag är glad att jag fotade grannens äppelträd  som blommade före vårt,  för det kom en storm och snodde alla mina blommor… Hoppas att det ändå blir äpplen i höst!

Tack till alla er som gillar och kommenterar på mina inlägg.  Jag vet inte vad som varit annorlunda i vår, men tiden har varit tight bara för att lägga upp bilderna. På tisdag får jag sommarlov och då ska hälsa på er  alla igen. 🙂 Längtar efter den inspiration det ger att se andras bilder!

5160_2011-0046_bb

10 tankar på “361: Äppelblom (165/366)

 1. Vad tråkigt med blommorna på ert träd… Det är väl tveksamt om det blir några äpplen om blommorna försvinner, men jag hoppas för er skull. Fotot var i alla fall väldigt vackert på grannens äppelblommor. Själv hade jag bett min bror att ringa när deras äppelträd blommade, eftersom våra träd är ett minne blott sedan en tromb slet av dem för några år sedan. Klockan sju en söndag morgon ringde de och berättade att nu blommar träden… 😉 Jag orkade inte pallra mig iväg just då, och sedan blev det inte av. Så, jag har det temat kvar och skall försöka klura ut en lösning.

  Gilla

  • Jag har kollat på grenarna och det verkar bli några äpplen i alla fall, så några blommor hade kanske hunnit blomma klart. Visst är det trist att något så vackert som blommande träd är så kort tid. Du hittar säkert på någon bra lösning på temat, eller också är det ett av dem du hittar på eget tema för. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Samma hos oss, vår rosenapel med vackra rosa blommor hann jag aldrig med att fota! I fjol var den den perfekta platsen för traktens humlor… Vackra äppelblommor hos grannen. Vacker bild med fina färger och härlig skärpa!

  Gilla

  • Tack så mycket! 🙂 Det är tråkigt att det är så kort blomningstid, då det är bland det vackraste på våren. Hoppas du får besök av humlorna i alla fall. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s