270: Skott (39/366)

En jägare utan skott får inget vilt med sig hem. 😉 Två helt olika bilder beroende på ljussättningen, men jag kunde inte bestämma mig för vilken som var bättre. De mörkröda är mer rätt färg, men de ljusröda är klarare… Strunt samma, nu är det postat ett till tema. 🙂

24 tankar på “270: Skott (39/366)

  1. Jag tror den mörkare är bättre. För mig är det formen och färgen före detaljerna i en sådan här bild. Skotten hör ju onekligen till de obligatoriska jägarattributen.

    Gilla

  2. Hej! Såg denna direkt efter din publ och njöt av den, men ville skriva långt = fr datorn. Fast nu är det mobilen igen. Jättekul att du lade med två bilder, det satte igång många reflektioner hos mig. Båda bilderna är snyggt arrade och fotade. Av de två gillar jag iaf den nedre bäst, för de mustiga färgernas skull och det snygga blänket på patronen, så blicken går direkt dit. Det + färgerna + kontrasten/skuggor ger bilden liv och gör det till en toppenbild. I jämförelse är den övre bilden plattare i och med det jämna ljuset. Ögat får heller inte samma fokuspunkt. Jag har en vän som ofta ”predikar” svärtans och skuggornas betydelse för mig, för jag är ofta lite för försiktig i framkallningen. Så detta var ett gott exempel!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s