Det blev rätt läckra ”korvringar” och innan de hamnade på bordet fick de som gjorde dessa snurra delarna runt för att de skulle bli lagom stora. Sen vila, in i grillen och ut på bordet.
Det blev rätt läckra ”korvringar” och innan de hamnade på bordet fick de som gjorde dessa snurra delarna runt för att de skulle bli lagom stora. Sen vila, in i grillen och ut på bordet.
Så kul kväll ni har haft, dessutom så god mmmm
GillaGillad av 1 person
Det var superskoj och mycket gott! Rekommenderas starkt! 🙂
GillaGilla
Härligt god tolkning! 🙂
GillaGillad av 1 person
Det var så kul att se och prova allt själv. Har vi fått några recept än? 🙂
GillaGillad av 1 person
Nä det har då inte jag men jag kan kolla med Stefan!!
GillaGillad av 1 person
Det vore kul att få receptet och framför allt då på för-förrätten som jag bara älskade. Även om jag kanske inte kommer att koka ägg i två timmar. 😉
GillaGilla
Vad tjusiga korvar! Var var ni och gjorde allt det där goda?
GillaGillad av 1 person
Vi var på Järnspisen, alltså på Ångbryggeriet vid Max. Jättekul, jättegott och väldigt trevligt! Testa gärna, jag rekommenderar det verkligen. 🙂
GillaGillad av 1 person