54: Djärvt (58/365)

Friskt vågat, hälften vunnet brukar en del säga. Loreen satsade på en dramatisk show som inte gick hem i alla stugor och hon hamnade i ”andra chansen”. Vi som var där trodde nog alla att hon var given till final.

IMG_6015.JPG

 

15 tankar på “54: Djärvt (58/365)

  • Tack för din kommentar och för titten hos mig! Nu med facit i hand var den kanske för svår för oss, eller så hade hon för tufft motstånd. Var riktigt kul att se bådas min på andra chansen, både hennes och den chockade killens. Loreen är en stor artist och kommer att fortsätta vara det med eller utan mello-vinster.

   Gilla

  • Jag trodde hon skulle gå direkt och alla blev nog lika snopna när hon inte klarade andra chansen heller, inte minst Loreen själv. Den lär spelas ändå och hon är en stor artist i alla fall.

   Gilla

  • Tack! Jag hade gärna sett henne mer och att hon hade kommit till finalen, men nu blev det som det blev och alla är snopna. Hennes röst är underbar, men det var bitvis svårt att höra texten på både genrep och själva deltävlingen tyckte jag. Det tillsammans med en inte alltför lätttolkad show blev nog hennes fall denna gång.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s