332: Utanför mitt fönster (306/366)

Idag har det snöat en hel del, men tyvärr kommer det nog inte att ligga kvar, då marken är varm ännu. Jag tycker att den första snön är den bästa för den lyser upp höstmörkret så fint. Då löven fallit ner och det bara är svart ute,  väntar jag otåligt på ”det vita guldet” som lyser upp så fint och ger lite julkänsla.

img_0040

10 tankar på “332: Utanför mitt fönster (306/366)

 1. Min spontana reaktion när jag tittar på bilden är frågan, har hon konverterad till s/v eller är det så här det ser ut. Gissar på att du ändrat till s/v för jag misstänkter att husens fasader inte är grå/svarta. Visst är det så att snön lyser upp och det blir ljusare, vi får hoppas på en vit vinter hos dig 🙂
  Tusen tack för alla fina kommentarer hos mig, blev verkligen glad ska du veta och du fick mig att överväga om jag kanske ska vara med nästa år också, trots allt.

  Gilla

  • Tack själv! Mina kommentarer kom från hjärtat, du är en jätteduktig fotograf som hittar många färgsprakande och vackra motiv med kameran.
   Bilden är faktiskt inte i svartvitt, men när du skriver det så ser jag att det ser ut så. Vår boda och grannens hus är grå, men lekstugan och huset längre bort är faluröda. Hmm, jag måste nog ta en till bild någon dag och se hur den ser ut. Denna bild var ett ”shit, jag måste ha en bild idag-moment”, så jag kollade inte så mycket. 🙂

   Gillad av 1 person

  • Snökaos och många bilolyckor är ju nackdelen med snön. Hos oss var den en vecka ”sen” jämfört med vad den kommit senaste 22 åren. Jag skriver i en 10-årsdagbok och är på mitt 23:e år. Där har snön kommit i mitten av oktober nästan alla andra år. Å andra sidan har den nästan alltid smält bort också, vilket jag hoppas att den här inte gör.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s