29: Böjda (149/366)

När svanarna vilar böjer de sina länga halsar och lägger huvudet på baken. Undrar hur det skulle se ut om vi gjorde på samma sätt? 😉

IMG_6853

10 tankar på “29: Böjda (149/366)

 1. Visst är det fascinerande med fåglar, eller djur överhuvudtaget, hur de är konstruerade för att klara sig. Märkligt med svanar, och giraffer, att de kan hålla sina långa halsar uppe, men det är ju nödvändigt för att de skall nå upp i trädkronorna (giraffer) och ned på botten (svanar) för att hitta mat. Hoppas att det blir bilder på ungarna sedan, om de inte blir för störda då. Det ser mysigt ut när de ligger där på kullen 🙂 Här hemma väntar vi kycklingar, hoppas jag. Både på naturlig väg och på konstgjord. Vi får väl se inom 21 dygn hur det går.

  Gilla

  • Det är väldigt fascinerande med djur och deras olika ”konstruktioner” och levnadssätt. Jag älskar att titta på och läsa om olika djur och av någon anledning gör även mina barn det. 😉 Så kul med kycklingar! Vi hade både hönor och tupp när jag var liten. Kycklingarna kläcktes i en äggkläckningsmaskin och var så mysigt duniga. ❤ Lycka till!!

   Gillad av 1 person

   • Tack så mycket! Första kycklingen från egen höna kläcktes i onsdags, bild finns i bloggen nu 🙂 Runt den 22 juni hoppas jag att det är åtminstone någon kyckling som kläcks i äggkläckaren.

    Gilla

   • Åh, så kul! Då måste jag kika in till dig och se den bilden. Det är så härligt när man får se liv födas på nära håll. 🙂 Hoppas det går bra även i maskinen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s