95: Hej! (1/366)

Hej och välkommen till min blogg och utmaningen för 2016!

Hej! Ett ord jag använder väldigt ofta,  även om jag inte känner personen jag möter. Det kostar inget att hälsa och le, men glädjer många,  särskilt äldre människor ser väldigt glatt överraskade ut. En del tittar lite konstigt på mig och det är helt okej, för då småler jag för mig själv. Ikväll var jag ut på prommis och sa hej till dem  jag mötte.  Kanske har jag gjort någon av dem glada,  jag såg åtminstone tre som log med hela ansiktet. Då ger det ju mig också glädje och det är väldigt smittsamt. 😉 (Helt galet att börja året med en suddig mobilbild,  men då kan det ju bara bli bättre! 😀 )

jag

28 tankar på “95: Hej! (1/366)

  • Hej! Tack för att du tittar in och vad roligt att du håller med mig. 🙂 Jag vet av erfarenhet att leende och ett hej kan förändra en hel dag för en person, så jag fortsätter.

   Gilla

 1. Hej! Kul att du börjar med en bild på dej och vilka fina tankar. Jag tror också att ett ”Hej” kan betyda så mycket. Brukar också heja på dom jag möter när jag är ute på mina promenader. Men det kanske är vanligt så här i Norrlands inland:=) En kille berättade för mig att han varit i en djup depression. Han gick ut för sin sista promenad och när han gått ett tag mötte han en kvinna som såg honom och sa ”Hej”. Det fick honom att känna sig sedd och efter det vände det och han orkade ta sig upp ur depressionen. Ett litet ord och en varm blick kan betyda mycket mer än vi tror.

  Gott nytt år och kul att du är med på utmaningen i år också:=)

  Gilla

  • Hej! Vad roligt att du också gillar ordet och tack för den fina berättelsen. Det har även hänt mig flera gånger att jag fått ett tack för mitt leende och mitt hej. Jag vet inte om dessa personer varit på väg in i depressioner, men jag har i alla fall fått förgylla deras dag. ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s