Anisbröd kallas även pitepojkar här uppe av någon anledning… 🙂 De blev också jättekonstiga som mjölk- och glutenfria. Detta är de vanliga.
Anisbröd kallas även pitepojkar här uppe av någon anledning… 🙂 De blev också jättekonstiga som mjölk- och glutenfria. Detta är de vanliga.
Mums vad gott det låter med anisbröd! Äter man dem som småkakor? Gissar på det eftersom du har så många. Munkringarna: inget misstag som inte kommer till nytta samtidigt :). Kan riktigt höra er skratta 🙂
GillaGilla
Haha, vi skrattade väldigt mycket, för ingen blev den andra lik. 🙂 Man äter dem med strösocker på och de är gjorda av bulldeg med anis i som sedan friteras. Kanske kommer bild på hur de ser ut när man äter längre fram. 🙂
GillaGillad av 1 person
Fint komponerat, mon blick landar direkt på de två ”större” bröden nere till vänster
GillaGillad av 1 person
Du kan verkligen känna dig rik!! Snyggt jobbat och fotat, underbart att njuta av hela julen!! Mums!!
GillaGilla
Japp, det finns kvar än om du vill smaka. 🙂
GillaGilla
Oj, så gott! Har aldrig prövat att göra anisbröd själv, det är min mamma som brukar stå för den bakningen. Tyckte inte om bröden som liten men idag tycker jag att de är mycket goda!
GillaGilla
Då har du samma erfarenhet som jag. Jag tycker i och för sig att det finns mycket annat som är godare, men de måste finnas på fikafatet till jul. 🙂
GillaGilla